Szállítási információ

 

Az Elixirt kifizetheted átutalással, utánvéttel vagy PayPal-on keresztül, ha van fiókod.

Kérheted házhoz szállítással, vagy Pick Pack pontos átvétellel.

Diszkrét csomagolást használunk, így csak te tudod, hogy mi van a dobozban.

Rendelés után 2-3  munkanapon belül már át is veheted!

 

A rendelés folyamata:

 

  1. A weboldal rendelési oldalán válaszd ki a kívánt mennyiséget és nyomj a „következő lépés“ gombra!

  2. Válaszd ki a szállítási módot, és nyomj a „következő lépés“ gombra!

  3. Add meg az adatokat, hogy a termék megtaláljon téged, utána nyomj a „következő lépés“ gombra!

  4. Ellenőrizd le adataidat, ha minden rendben, akkor nyomj a „következő lépés“ gombra!

  5. Válaszd ki a neked megfelelő fizetési feltételt, és nyomj a „következő lépés“ gombra!

  6. Ha az utánvételt választottad, akkor mikor a rendelést befejezted, küldünk neked egy visszaigazoló e-mailt egy két percen belül. Ha nem találod, nézd meg a spam mappában is. Ha véletlenül nem érkezett meg sehová, akkor nem sikerült a rendelés!

  7. Ha a fizetési feltételeknél az átutalás módot választod, akkor jelöld ki, és nyomj a „következő lépés“ gombra! Ezek után láthatod a cégünk bankszámláját, egy letöltési gombot, lejjebb egy befejezés gombot. Ha valamelyikre rákattintasz, küldünk neked egy fizetési tájékoztatót. Ennek alapján tudsz utalni. Az általad megadott e-mail címre küldünk egy fizetési tájékoztatót is. A terméket abban az esetben tudjuk elküldeni, ha az összeget átutaltad és a cégünk bankszámláján jóváírásra került. Amennyiben az összeg megérkezett, email-ben értesítünk, közben elküldjük a terméket két-három munkanapon belül.

  8. Ha paypal-lel szeretnél fizetni, válaszd ki és nyomj a „tovább” gombra. 3-5 másodperc alatt átirányít a paypal rendszerébe és itt értelemszerűen töltsd ki az adatokat! Itt tudsz paypal-ról paypal-ra utalni, de akár bankkártyával is fizethetsz. A paypal fizetés azonnal megjelenik redszerünkben, így másnap fel tudjuk adni a csomagot.

Kapcsolat

Kérdése van?

Több információra lenne szükséged?

Lépjen velünk kapcsolatba

O&A Trade Magyarország Kft.

Hasznos tanácsokért kövess a Facebookon:

Az Elixirről részletesen

Az Elixir Drops és az Elixir Plus a női libidó fokozására szánt természetes készítmény. A természetes Elixir termékek visszaállítják a női libidót, fokozzák a nemi vágyat. Az Elixir Drops semleges színű és illatú, ezért bármilyen alkoholmentes folyadékban használható, és az Elixir Plus is bármilyen folyadékkal lenyelhető. Alkalmazásuk egyszerű, hatásuk szinte azonnali. Mindösszesen 2 pipettányi Elixir Drops vagy 2 db Elixir Plus kapszula elegendő a libidó fokozására, amelyet az aktus előtt kell bevenni. Szinte azonnal hat, de a biztonság kedvéért fogyaszd el az aktus előtt 20-30 perccel!