Garancia

 

Az első megrendelés esetében 30 nap garanciát vállalunk az Elixirre. Ez azt jelenti, hogy 100%-ban visszafizetjük a megrendelt Elixir árát – nem számítva a postaköltséget. Tehát 100% garanciát vállalunk, hogy 100%-ban elégedett lehess. Érdekünk, hogy elégedett légy, hiszen ezért hoztuk létre a terméket, hogy életed jobb legyen. Viszont abban az esetben, ha visszaigényeled a termék árát, több rendelést nem adhatsz már le Elixirre. Amennyiben mégsem vagy elégedett a termékkel, kérünk, készíts egy csomagot a következőkkel:

  • Egy kérés neveddel és elérhetőségeiddel és a tény, hogy visszaigényeled a termék árát
  • A kibontott Elixir  doboz
  • A még épen hagyott dobozok a tartalmukkal együtt. Amennyiben több terméket veszel egyszerre, és a második sem felel meg, többel ne próbálkozz, csak küldd vissza a maradék terméket! Üres dobozokat nem veszünk vissza!


Kérünk, mindezt küldd vissza a címre, ahonnan kaptad a csomagot. Kérünk, hogy ne utánvéttel küldd, mert az ilyen csomagokat visszautasítjuk. A csomagot le kell ellenőriznünk, mielőtt jóváhagyjuk a pénzvisszafizetést. Az összeget 5 munkanapon belül postai utalvánnyal visszaküldjük.

Célunk a Te elégedettséged, bízunk az Elixirben és benned. Ha további kérdésed van, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat

Kérdése van?

Több információra lenne szükséged?

Lépjen velünk kapcsolatba

O&A Trade Magyarország Kft.

Hasznos tanácsokért kövess a Facebookon:

Az Elixirről részletesen

Az Elixir Drops és az Elixir Plus a női libidó fokozására szánt természetes készítmény. A természetes Elixir termékek visszaállítják a női libidót, fokozzák a nemi vágyat. Az Elixir Drops semleges színű és illatú, ezért bármilyen alkoholmentes folyadékban használható, és az Elixir Plus is bármilyen folyadékkal lenyelhető. Alkalmazásuk egyszerű, hatásuk szinte azonnali. Mindösszesen 2 pipettányi Elixir Drops vagy 2 db Elixir Plus kapszula elegendő a libidó fokozására, amelyet az aktus előtt kell bevenni. Szinte azonnal hat, de a biztonság kedvéért fogyaszd el az aktus előtt 20-30 perccel!