A termékről

A női libidócsökkenés problémájára a kínai Sichuan Weilong Pharmaceutical gyógyszerészeti készítményeket és táplálék kiegészítőket előállító vállalat olyan afrodiziákum cseppet dolgozott ki, amely természetes, gyorsan hat és páratlan élményeket biztosít azáltal, hogy fokozza a nemi vágyat. Ismerje meg az Elixirt!

 

Hölgyeknek

Az egész napos munka után elfárad, és nem marad energiája a férjével szerelmeskedni? A napi stressz miatt nehezen hangolódik partnerére? Életkori sajátosságai miatt egyre kevesebb szexuális vágya marad? Régen volt orgazmusa? Kedvesével rutinossá, unalmassá váltak a szexuális együttlétek? Gyakran fordul elő, hogy inkább nemet mond a szerelmeskedésre? Kapcsolata kihűlőben van a közelség, a gyengédség hiánya miatt? Egyszerűen csak szeretné feldobni együttléteiket?

Van megoldás! Lepje meg szerelmét egy forró éjszakával és lepődjön meg, hogy mennyi szenvedély tombol még magában!

 

Uraknak

Szeretné feldobni szíve hölgyét az ágyban? Feleségével túl rutinossá váltak a szeretkezések? Kedvese egyre gyakrabban mond nemet? Szeretné, ha szíve választottja ismét vággyal teli és tüzes lenne? Szimplán csak feldobná a szexuális együttléteket? Megajándékozná partnerét egy remek élménnyel az ágyban? Nem akarja, hogy végleg elhidegüljenek kedvesével a gyengédség, közelség hiánya miatt?

Ismerje meg a megoldást! Mutassa meg kedvesének ezt a lehetőséget, és ha tetszik neki, lepje meg egy doboz Elixirrel, vagyis egy átszerelmeskedett éjszakával!

 

Az Elixirről részletesen

Az Elixir csepp a női libidó fokozására szánt természetes készítmény. A természetes Elixir csepp visszaállítja a női libidót, fokozza a nemi vágyat, megszünteti a fáradékonyságát.  Az Elixir csepp halvány piros színű és málna illatú, ezért bármilyen folyadékban használható. Alkalmazása egyszerű, hatása szinte azonnali. Mindösszesen 2 pipettányi Elixir elegendő a libidó fokozására, amelyet italba csöppentve kell lenyelni az aktus előtt. fogyassza el az aktus előtt 40 perccel!

 

Az Elixir az OÉTI által jegyzett termék. OÉTI regisztrációs szám: 15040/2014

Kapcsolat

Kérdése van?

Több információra lenne szükséged?

Lépjen velünk kapcsolatba

O&A Trade Magyarország Kft.

Hasznos tanácsokért kövess a Facebookon:

Az Elixirről részletesen

Az Elixir Drops és az Elixir Plus a női libidó fokozására szánt természetes készítmény. A természetes Elixir termékek visszaállítják a női libidót, fokozzák a nemi vágyat. Az Elixir Drops semleges színű és illatú, ezért bármilyen alkoholmentes folyadékban használható, és az Elixir Plus is bármilyen folyadékkal lenyelhető. Alkalmazásuk egyszerű, hatásuk szinte azonnali. Mindösszesen 2 pipettányi Elixir Drops vagy 2 db Elixir Plus kapszula elegendő a libidó fokozására, amelyet az aktus előtt kell bevenni. Szinte azonnal hat, de a biztonság kedvéért fogyaszd el az aktus előtt 20-30 perccel!